Kuuntele musiikkia iPhoneltasi

Kuunteletko usein musiiikkia iPhoneltasi esimerkiksi lenkkipolulla, bussimatkalla tai kotisohvalla? Musiikin kuuntelu puhelimelta on kätevää, ja voit parantaa kuuntelukokemustasi erilaisilla lisätarvikkeilla.

Kuulokkeet

Laadukkailla kuulokkeilla on suuri vaikutus kuuntelukokemukseen. Vaihtoehtoina ovat langattomat tai johdolliset kuulokkeet. Johdolliset ovat usein edullisempia ja usein niissä on myös parempi äänenlaatu, eikä niitä tarvitse ladata. Nykyään kuitenkin myös langattomien kuulokkeiden laatu on huomattavasti parantunut.

Langattomien kuulokkeiden hyviä puolia ovat erilaiset älykkäät toiminnot, kuten ääniohjaus tai kosketustoiminto, jotka mahdollistavat musiikin hallinnan ilman puhelimen kaivamista taskusta tai laukusta.

Bluetooth-kaiuttimet

Jos haluat jakaa musiikkiasi muiden kanssa, voit käyttää Bluetooth-kaiutinta. Niitä on saatavilla monilta eri valmistajilta, erikokoisina ja erilaisilla ominaisuuksilla. Bluetooth-kaiuttimet ovat yleensä pieniä ja kevyitä, joten niitä on helppo kuljettaa mukana missä tahansa.

Kaiuttimessa parasta on helppo yhdistäminen ilman johtoja. Kerran yhdistetty kaiutin löytää yhteyden automaattisesti, kun laite on lähellä. Bluetooth-kaiuttimissa voi olla parempi äänenlaatu kuin iPhonen sisäisessä kaiuttimessa. Samaan kaiuttimeen voi yhdistää monta eri laitetta, jotta kaikki voivat jakaa omaa musiikkiaan.

Muita lisätarvikkeita

Erilaisia tarpeellisia lisätarvikkeita musiikin kuunteluun iPhonella on esimerkiksi lightning-adapteri, jos kuulokkeet eivät ole yhteensopivat iPhonen kanssa. On myös olemassa musiikkikytkin, joka on iPhonen kuulokeliitäntään liitetty pieni laite. Sen avulla voit hallita musiikkia ilman tarvetta avata iPhonen näyttöä.

Lisätarvikkeiden tarve ja valinta riippuvat tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Helpoin tapa hankkia tarpeellisia lisätarvikkeita, on tehdä verkkoostos.